DESPRE NOI

DESPRE NOI

Aquina Pool este un centru Spa amplasat în centrul orașului Cluj-Napoca, o oază de sănătate și un loc perfect pentru relaxare și refacere.

Cu o suprafață de 700 mp, la Aquina Pool vă oferim o gamă largă de servicii wellness și spa. Dispunem de o piscină acoperită, încălzită, cu apă de 30 grade, 1.5 m adâncime, saună cu infraroșu, saună finlandeza, baie de aburi, salină, jacuzzi, sală de fitness, loc de relaxare, sală de masaj.

Programul de funcționare al Aquina Pool este de luni până vineri de la 7:00 la 21:00. Sâmbăta și duminica, dar și în zilele de sărbători legale, Aquina Pool este deschisă în intervalul 10:00 – 18:00.

La Aquina Pool organizam cursuri de înot pentru copii și adulți, în grup de maxim 6 persoane, iar Aqua Gym si hidroterapia sunt cursuri de gimnastica în apă adresată persoanelor care doresc recuperare, refacere, relaxare. Antrenorii noștri au o experiență vastă în a vă ajuta să vă simiți bine, chiar după prima ședință.

Fiind amplasat în Centru, pe strada Andrei Șaguna nr. 28, în imediata vecinătate cu Piața Mihai Viteazu, Aquina Pool este ușor accesibil din toate cartierele orașului.