CURS DE FITNESS

CURS DE FITNESS

Aquina Pool oferă antrenamente personale cu antrenor personal (PT – personal trainer), precum și ore de grup cu antrenor personal.

Descriere ore de grup fitness Aquina Pool

Circuit:
Un program care vizează antrenarea întregului corp prin exerciții executate succesiv. Intensitatea poate varia de la ușor la greu adaptând fiecare exercițiu în funcție de nivelul de antrenament al participantului.

Core, butt & legs (mijloc, fund și picioare):
Antrenament care vizează partea inferioară a corpului și tonifierea acestuia, cu o deosebită grijă la sănătatea coloanei vertebrale inferioare, problemă des întâlnită în momentul actual.

Pre/post natal:
Un program de exerciții adaptat modificărilor din organism din timpul sarcinii și după naștere care să ajute la starea de bine a mămicii.

Stretching (exerciții de mobilitate):
Creșterea mobilității articulațiilor se poate crește sau menține oricând. Stretchingul este un antrenament special pentru acest lucru.

Descriere antrenamente personale (PT – personal training)

Un program de antrenamente creat în mod special pentru orice nevoi ale persoanei participante, indiferent de vârstă, starea de sănătate sau pregătirea fizică.

Sfaturile de nutriție sunt incluse în acest program. Fiecare persoană care începe un program de antrenamente personale va avea parte de o analiză a stării fizice inițiale, apoi urmărirea progresului.